MEMBRI

Alătură-te colegilor tăi ca membru al Cynergy-ISAC

Alăturați-vă puternicei comunități Cynergy-ISAC, care a fost construită pentru a ajuta sectorul energetic din România să își asigure și să-și protejeze infrastructurile.

Membrii Cynergy-ISAC se alătură unei comunități private formată din lideri din industrie și experți care lucrează împreună pentru a crește gradul de securitate a sectorului energetic.

Membrii beneficiază de colaborare în timp real, indicatori de compromis specifici industriei, rapoarte și analize de informații despre amenințări, grupuri de lucru relevante pentru industrie și numeroase oportunități de instruire, educație și rețele.

Beneficii pentru membri

Partajarea informațiilor despre amenințări

Platforma de partajare a informațiilor vă oferă alerte, indicatori, analize și evaluări ale amenințărilor cibernetice.

Exerciții cibernetice și training

Consolidați-vă reziliența la atacurile cibernetice prin participarea la exerciții specifice și training-uri de securitate.

Conștientizare securitate cibernetică

Îmbogățirea cunoștințelor cu privire la protecția activelor OT/ICS ale membrilor.

Evenimente

Participați la evenimentele destinate exclusiv membrilor și aderați la o comunitate națională de profesioniști din domeniul energiei care împărtășesc cele mai bune practici și metode de mitigare a amenintarilor cibernetice

Colaborare prin intermediul unor platforme securizate

Devino membru

Această secțiune este dedicată membrilor autorizați Cynergy-ISAC.
Dacă sunteți interesați să deveniți Membru, vă invităm să completați formularul  de mai jos.

Datele companiei

Date de contact

Unelte pentru membri

Platformă Open source și Standarde pentru Threat Intelligence

MISP este o platformă de partajare, stocare și corelare a indicatorilor de compromitere aferente atacurilor concentrate, threat intelligence, informații despre vulnerabilități și inclusiv informații din zona de contraterorismului. MISP permite identificarea artefactelor și le poate corela cu informațiile disponibile despre acestea.

Membrii Cynergy-ISAC folosesc platforma MISP pentru a stoca, partaja și colabora pe indicatori de securitate cibernetica, pentru a analiza malware, pentru a folosi informațiile despre indicatorii de compromitere (IoC) în vederea detectării și prevenirii atacurilor, a fraudelor sau a amenințărilor ce vizează infrastructura ICT, dar și pentru a lua decizii informate.

Combaterea amenințărilor cibernetice la adresa infrastructurii energetice din România prin colaborare

Mitigam impreuna amenințările cibernetice la adresa infrastructurii energetice din România prin colaborare. Pe măsură ce transformarea digitală a sistemelor de aprovizionare și distribuție a energiei continua prin adoptarea tehnologiilor de ultimă generație ca dispozitivele IoT, există o nevoie tot mai mare de a contracara potențialul de perturbare cauzat de amenințările cibernetice. Cel mai bun mod de a realiza acest lucru mai rapid se bazează pe schimbul de experiențe și informații între toate părțile interesate, într-un spirit de cooperare reciprocă. 

În suita Office365, membrii Cynergy-ISAC pot:

  • Distribuiți rapoarte despre amenințările cibernetice
  • Împărtășiți lecțiile învățate din incidentele de securitate
  • Accesa baza de cunoștințe Cynergy-ISAC
  • Comunica și colabora cu alți membri